Most Viewed

Papier-maché is een veelzijdige en speelse techniek die iedereen kan leren. Ontdek de grondbeginselen in deze gedetailleerde gids.

Acrylverf is een wonderbaarlijk veelzijdig medium voor hobbyisten. Leer hoe je het kunt toepassen in je projecten voor opvallende resultaten.

Beeldhouwen vraagt om de juiste klei. Ontdek welke kleisoort het beste bij jouw project past en hoe je ermee aan de slag kunt gaan.

Aquarelverf biedt een zachte maar dynamische benadering voor schilderen. Leer de beginselen om te starten met deze doorzichtige kunstvorm.

Karton is een onderschat materiaal in de wereld van knutselen. Ontdek hoe je dit veelzijdige materiaal kunt gebruiken voor duurzame kunstprojecten.

Fenna Janssen is een gepassioneerde kunstenaar en hobbyist met een voorliefde voor creatieve uitdrukking. Met jarenlange ervaring in verschillende kunstvormen en knutseltechnieken, deelt zij haar kennis en inspiratie graag met anderen. Door haar achtergrond in kunsteducatie, is Fenna een expert in het vinden van de connectie tussen materiaal en creativiteit.